Žiri na edukaciji, a ovi kandidati su ih zasjenili

Novu epizodu “Zvezda Granda” obilježila je rasprava Viki i Jelene o muzičkoj stručnosti i poznavanju dura i mola. Članice žirija pokušale su da pokažu koja ima veće znanje, ali se sve pretvorilo u svađu koju je prekinuo Bosanac i zapjevao Gospode pomiluj.

I dok je Viki tvrdila da je ugrožena vrsta i da nema prava dok ih ne traži od dive, njena “drugarica” iz žirija je rekla da je potpuni laik. Strasti su se rasplamsale i kad je Karleuša izjavila da su njene pjesme teške za pjevanje i da niko ne može da ih interpretira kao ona.

Aca Lukas je replicirao svojoj voljenoj kolegici i rekao da su Jelenine pjesme lake za pjevanje ali teške za slušanje, ali se njegova koleginica iz žirija nije složila. Karleuša i dalje tvrdi da njen hit ima ogroman raspon i da nije lako da je izvede na nastupima. Sa tim se nije složila Viki ali je pohvalila kandidatkinju za nastup.  U ulozi Tajanstvenog člana žirija bio je Dejan Milićević koji se odlično zabavio u skrivenoj sobi, a sve vrijeme je “bockao” Bosanca da je on njegov kum.

Publika je uživala u fantastičnim nastupima kandidata od kojih su mnogi nagrađeni sa sedam glasova. Oni koji su poslije vatrene borbe uspjeli da se plasiraju u drugi krug su: Jelena Milošev, Filip Kićanović, Mirza Malkoč, Tatjana Pejčić, Nadica Vermezović, Hanad Džehverović, Milan Rašić, Anja Stokuća i Stefan Veličkovski.

Podijelite na Facebook-u

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.