Potresna poruka trudne Milice Dabović: Kidala sam se, vrištala i plakala, a za sve postoji razlog

Bivša košarkašica uskoro bi trebalo da se porodi i na svijet donese svoje prvo dijete sa izabranikom nepoznatim javnosti koji se zove Vuk.

Milica Dabović je prije porođaja nekoliko dana otputovala u Crnu Goru gdje je uživala u druženju sa porodicom.

Oni su je i inspirirali da objavi poruku u kojoj je objasnila kako je živjela proteklih godina, te da su joj se dešavale i lijepe i ružne stvari.

– Razmišljam, zatvorila sam oči na par minuta i odlučila da počnem svoju priču. Odrasla sam, mislim da mnogo toga znam, a svjesna sam koliko ne znam, i koliko toga još treba da naučim. Kao mala sam uvijek željela da budem prva u svemu, nisam znala za poraze i najviše na svijetu sam voljela pobjede, porodicu i loptu! Nisam znala koliko se zapravo samo iz poraza može naučiti i koliko te poraz tjera na više (a tjera te i da ga voliš) Pitate se čega više? Pa, reći ću vam, više rada, treninga, odricanja, suza, znoja, želje, borbe, više ciljeva, ljubavi, vremena, odlučnosti… Jedno što nikada nisam željela, a to je da odustanem jer i kada mi je bilo teško, preteško znala sam da sam rođeni fajter, umjela sam da se borim, da vjerujem, da dajem svoj maksimum, da kidam, da plačem, vrištim a i da se mučim i maltretiram ,da opstajem i da za sve postoji razlog i pravo vrijeme. Kada čitam vaše porukice, zapitam se da li imate predstavu šta je život? To je jedna velika borba, jedan rat sa mnogo bitki u kojima moramo pobjeđivati, a nikako odustajati! Zainatite se, kada trenirate bilo koji sport nema više nazad, samo naprijed CILJ, ŽELJA I VOLJA. Nema ništa ljepše, vjerujte mi. Tjerajte sebe na ostvarenje iz dana u dan, vjerujte da i vi možete biti jedan Nole, Teo, Đorđević, Stojaković, Danilović, Prtrović,Bogdanović, Žika, Prlainović, Čavić, Tipsarević, Zimonjić, Kralj, Mihailović, Mijatović, Grbić, Štefanek, Lekić, Šekarić, Ognjenović, Ivanović, Janković, Maksimović, Mandić, Tijana, Ana ili Milica, da i vi možete biti slavni, osvajati medalje, odlaziti na Evropska i Svjetska prvenstva, vjerujte mi da do OLIMPIJSKIH IGARA nije teško doći samo ako je vaša vjera dovoljno jaka. Nemojte da ja vjerujem više od vas!!! Možete se vraćati sa osmijehom na licu, biti ponos vašim roditeljima i ponos cijele Srbije. Ne postoji ljepši osjećaj od tog. Vjerujte mi, ja znam, ja sam osvajala, vjerovala i nikada nisam odustajala!! Voli vas Mili!!! Nikad ne odustaj! – napisala je Milica.

Podijelite na Facebook-u

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.